Jouw digitale omgevingsmanager

Omgevingscommunicatie was nog nooit zo makkelijk! Met Nieuws van de Bouw communiceer je snel en effectief met omwonenden en andere geïnteresseerden.

Goede communicatie in jouw projectgebied

Omwonenden en geïnteresseerden in een handomdraai op de hoogte

1-2-3 Nieuws van de Bouw

Deel updates over jouw bouw- of infraproject in drie eenvoudige stappen.

Adressen selecteren

Selecteer jouw projectgebied op de interactieve kaart en de adressen worden automatisch geladen.

Bericht samenstellen

Stel je berichten in een handomdraai samen in de berichtgenerator.

Verzenden

Verstuur je boodschap met een druk op de knop via het favoriete communicatiekanaal van de ontvanger.

Snel aan de slag?

Start vandaag nog met jouw eerste project. Neem contact op en we helpen je graag op weg!

Ben Timmermans, directeur Avitec

"Inwoners kunnen ons nu nog beter vinden."

“Voorheen verzonden we brieven in de directe omgeving. Dat maakte het soms lastig om met omwonenden in contact te komen én blijven. Nieuws van de Bouw is laagdrempeliger en maakt interactie mogelijk. Bovendien kunnen we zien welke berichten inwoners gelezen hebben.

Inwoners kunnen ons nu nog beter vinden. Dat bevordert ook de leefbaarheid in een gebied tijdens de werkzaamheden én we besparen stapels papier. Inwoners die geen gebruik maken van het platform, ontvangen informatiebrieven.”Efficiënte communicatie met dynamische QR-codes

Nieuw: maak zelf dynamische QR-codes

Met onze geavanceerde QR-codes ben je flexibel: je geeft direct toegang tot de juiste informatie én je kunt de bestemming op elk moment wijzigen.

Zo informeer je bewoners over wat jij belangrijk vindt. Wil je ze op de hoogte stellen van het project, de voortgang tonen op de tijdlijn of meteen de mogelijkheid bieden om contact op te nemen? Met onze nieuwste functionaliteit bepaal je dit zelf.

Het is nu ook mogelijk om op elk moment de bestemming van je QR-code te wijzigen. Stuur bijvoorbeeld in eerste instantie bezoekers naar de aanmeldpagina en schakel vervolgens met dezelfde QR-code over naar de contactpagina. Je hebt dus geen nieuwe spandoeken nodig als je andere informatie wilt geven!

Het is helemaal aan jou hoe je de QR-codes gebruikt om de bewoners te bereiken.

Nieuw!

Maak zelf dynamische QR-codes

Nieuw bericht!

20 min geleden

RE: vraag

Bedankt voor je vraag!

Stroomlijn bewonersverzoeken

Ticketsysteem

Vanaf nu is het beheren van vragen, klachten en opmerkingen een stuk eenvoudiger. Of het nu gaat om wegafsluitingen, stroomonderbrekingen, gevaarlijke situaties, schade aan eigendommen, achtergelaten materieel of geluidsoverlast: met ons gloednieuwe ticketsysteem reageer je snel en gestructureerd op verzoeken van bewoners.

Benieuwd hoe het werkt? Jelle geeft je graag een demonstratie!

Afgestemd op de bewoner

Betrokkenen krijgen gericht informatie, namelijk updates op adresniveau en via hun favoriete kanaal: e-mail, sms of brief. Daarnaast worden algemene updates geplaatst op de website en via de app op een overzichtelijke tijdlijn.

Efficiënt berichten opstellen

Met de slimme sjablonen van Nieuws van de Bouw stel je uniform en efficiënt berichten samen. Vervolgens verzend je ze automatisch naar de juiste personen via de juiste kanalen. Zo wordt bewonerscommunicatie een fluitje van een cent!

Laagdrempelig contact met betrokkenen

Als bewoners of geïnteresseerden vragen of opmerkingen hebben, nemen ze rechtstreeks en makkelijk contact op met de aannemer of omgevingsmanager. Zo vergroot je het begrip voor de werkzaamheden en optimaliseer je de betrokkenheid.

Dashboard

Nieuws van de Bouw biedt handige statistieken en rapportages. Zo heb je bijvoorbeeld inzicht in hoeveel bewoners zich per kanaal hebben aangemeld en hoeveel betrokkenen jouw updates hebben gelezen. Met deze informatie weet je of jouw communicatiestrategie werkt.

Nieuws van de Bouw maakt het mogelijk om de omgeving echt te betrekken bij het bouwproject.