Rioolreconstructie Veldlaan Emmen

Namens de gemeente Emmen voert Avitec infra & milieu NV een rioolreconstructie uit aan de Veldlaan in Emmen.

In de Veldlaan in Emmen wordt de riolering vervangen en krijgt de straat een nieuwe inrichting. Ook worden voetpaden vernieuwd en worden zijstraten van de Veldlaan voorbereid op de aanleg van nieuwe riolering in de toekomst. Om de omgeving te betrekken bij de werkzaamheden maakt Aannemer Avitec gebruik van het Nieuws van de Bouw platform. Een dergelijk project heeft een behoorlijke impact op de omgeving van de bewoners van de Veldlaan en achterliggende straten. Om het projectgebied zo goed als mogelijk bereikbaar houden is er gekozen voor een gefaseerde aanpak. Hinder wordt hierdoor geminimaliseerd, maar dit brengt wel veel communicatie en afstemming met zich mee.

Nieuws van de Bouw bewonerscommunicatie QR code voor bouw en infra projecten

Bewonersbrieven met een unieke QR code

Voor aanvang van het project is er bij alle bewoners van de Veldlaan en achterliggende straten een bewonersbrief bezorgd. Deze brieven zijn door Nieuws van de Bouw voor alle adressen in het projectgebied gegenereerd, met op iedere brief een unieke QR code. Door deze QR code te scannen kunnen bewoners aangeven dat zij het nieuws over de werkzaamheden digitaal willen ontvangen. Hiermee is het voor aannemer Avitec inzichtelijk hoe zij in contact staan met de projectomgeving.

Maximale participatie van bewoners

Met Nieuws van de Bouw wordt een boodschap heel gericht naar één of meerdere bewoners gestuurd. bewoners krijgen dus alleen het nieuws wat voor hun persoonlijk van belang is. Een informatie overkill wordt zo voorkomen. Om zoveel mogelijk bewoners digitaal te kunnen bereiken, heeft Avitec het uitgebreide communicatiepakket ingezet. Door te kiezen voor zowel de bouwdoeken, het bord bij de keet en het projectbord zijn de bewoners optimaal geattendeerd op de mogelijkheid om eenvoudig op de hoogte te worden gehouden van de werkzaamheden.

Snel aan de slag?

Start vandaag nog met jouw eerste project. Neem contact op en we helpen je graag op weg!