Oerol Festival 2024
Het Land, Terschelling

Over Oerol: Oerol is een jaarlijks terugkerend kunst- en theaterfestival dat plaatsvindt op Terschelling. Het festival is een unieke combinatie van natuur, cultuur en artistieke creativiteit. De natuurlijke omgeving van het eiland wordt als podium gebruikt voor bijzondere locatievoorstellingen. Oerol heeft de ambitie om in 2024 een 90% fossielvrije productie van het festival neer te zetten. Samen met de makers, wetenschappers, publiek en het eiland werkt de organisatie aan het realiseren van een zo klein mogelijke impact.

Over Innofest: Innofest biedt start- en scaleups de kans om prototypes te testen op living labs en geeft zo een kickstart aan hun succes. Door de belangrijkste aannames in een vroege fase te valideren, vergroten startups de slagingskansen van hun innovatie en halen ze cruciale bewijslast op voor investeerders of ‘launching customers’.

Sinds de oprichting in 2016 heeft Innofest op deze manier meer dan 230 testcases begeleid op festivals en living labs. Dit doen we aan de hand van onze eigen gevalideerde testmethodiek. Download hier de whitepaper waarin we onze methodiek hebben vastgelegd.

juni 2024